Du behöver inte vänta 10 minuter

Varje år dör 10 000 personer utanför sjukhus av plötsligt hjärtstopp. Många av dem dör i onödan. Den normala överlevnaden är cirka 5 % när det inte finns en hjärtstartare i närheten.

Ni kan genom att ha en hjärtstartare på arbetsplatsen öka överlevnaden hos personer som får plötsligt hjärtstopp från dagens 5 % upp till 60 % enligt vetenskapliga studier. Det handlar om att få igång hjärtat så snabbt som möjligt. Ju kortare tid som hjärtat står stilla, desto större är chansen att överleva. Med en defibrillator skickas en kontrollerad elstöt genom hjärtat, som kan starta hjärtat på nytt efter ett hjärtstopp.

Erbjudande
Just nu erbjuder vi på sjukvårdscirkeln en av marknadens bästa hjärtstartare Zoll AEDplus. Den har fem års batterikapacitet, elektroderna har också en hållbarhet på lika lång tid. Med sin unika HLR-feedback hjälper den dig att utföra korrekta kompressioner.

Just nu erbjuder vi ett paket innehållande hjärtstartare och en utbildning för 19 900 kronor exklusive moms. (ordinarie pris 24 900).

Med vårt serviceprogram ser vi till att påminna er när det är dags för att byta elektroder och batterier samt när det är dags att utbilda er personal.

Kontakta oss för mer information om detta erbjudande.

Comments are closed.