Tjänster

Sjukvårdscirkeln har jobbat med utbildningar i förstahjälpen sedan 1996, våra kunder kommer från många olika företag, förskolor, säkerhetsföretag, teatrar och andra publika företag. De flesta av våra kunder återkommer till oss år efter år.

Varför första hjälpen?
I arbetsmiljölagen och arbetsmiljöverkets föreskrifter står att alla företag ska ha beredskap och rutiner för hjärtlungräddning, första hjälpen, krishantering och förbandsutrustningen. Arbetsgivaren ska se till att de anställda får den utbildning som behövs.

Vi utbildar era anställda så de blir fullfjädrade livräddare.

Våra utbildningar
Vi anpassar alltid våra utbildningar efter era behov. Vi utbildar i förstahjälpen, ABC. Både på vuxna och en kurs anpassad för förstahjälpen på barn. Vi har också utbildning på hjärtstartare, även om ni inte har en Sjukvårdscirkeln saluför kan vi ändå utbilda er på den.

I alla våra utbildningar ingår hjärtlungräddning.

Alla våra föreläsare jobbar aktivt inom akutsjukvården, alltså ambulans eller akut / intensivvårdsmottagningar. Vi har en stor kunskaps och erfarenhetsbank att ösa ur och kan komma med berättelser och erfarenheter från fall vi själva varit med om.

Övriga tjänster
Vi erbjuder er en kurs i ergonomi, vikten av att lyfta rätt, ha en korrekt anpassad arbetsplats, vare sig man jobbar på kontor eller på förskola så behöver hjälp med att lyfta, stå och sitta rätt.

Stresshantering
Vi har verktygen för att hjälpa dig till ett mer stabilt klimat, både på jobbet i privatlivet! Kontakta oss så hjälper vi dig.

Kris- och sorghantering
Ibland sker det oundvikliga,  Sjukvårdscirkeln hjälper dig eller er personal att hitta tillbaka till livet igen.

Drogtester
Sjukvårdscirkeln utför drogtester, där vi kommer till arbetsplatsen och gör testerna. Vi erbjuder er ett koncept av drogtester och ett förslag på hur er handlingsberedskap kan se ut!

Om ni har funderingar, vill ha offertförfrågan eller önskemål angående utbildningar, sjukvårdsmaterial, hjärtstartare eller information om andra av våra tjänster, tveka inte att kontakta oss.

Comments are closed.